Nyt fra medlemmerne

Til inspiration i disse lange dage:

Min veninde Mariann Preisler er en produktiv og alsidig kunstner. Hun er hårdt ramt af Parkinsons men er i sin isolation blevet optaget af decoupage og anbefaler denne kreative beskæftigelse til både raske og syge.
Hun har givet mig lov til at vise disse eksempler. Teknik og materialer kan i finde mere om ved at google ordet: Decoupage……der kan bruges på æsker, bakker, skåle og som billeder. God fornøjelse.

Mariann Preisler og Marianne Harboe

At male glas – en anden aktivitet der ikke kræver plads

Trille Abel

”Påskeæg” med kyllinger til ophæng i små vinduer Hvide kranse med vers hængt op på gangen ved hvert navneskilt ind til stuerne.

Trille Abel Hospice Sydfyn

Lisbeth Wejdemann

Hospice Søholm

Birgit Nørmark Nielsen

Fra Hospice Djursland sender Birgit Nørmark Nielsen nogle ideer til bakke /bordpynt på stuerne . Servietter med pynt , duftposer med f.eks lavendel -(gække)breve fri fantasi eller mønstre fundet på nettet , akrylmalede sten , pompon kylling med næb , fødder og øjne i filt søde ideer …..også for børnebørn.

Børnetegninger

Det kan være svært for børn at sætte ord på deres følelser, derfor har læreren Mads Harboe sat sin 7. klasse til at tegne deres version af corona virussen.

– De to øverste tegninger er lavet af Mads egne børn på seks og otte år.
– Den i midten af kloden er lavet af 7. klassen.
– Nederst er Marianne Harboes egen version.

“Da jeg selv forsøgte,  blev det mest dækkende udtryk et helt hvidt  papir – for : Corona er usynlig tilstede og er over alt!”
– Marianne Harboe