Netværksmøde på Hospice Fyn den 13/10 – 2022

Efter to forgæves forsøg i coronaperioden lykkedes det endeligt at få besøg af Pernille Bøgh… og det var i den grad ventetiden værd.

Hospice Fyn havde inviteret os indenfor, og Jette Vest sørgede sammen med et par frivilligkolleger for de bedste rammer om arrangementet. Vi blev godt beværtet fra start til slut og nåede også omvisning i det meget smukke, lysfyldte Hospice.

Dagens overskrift lød:

Vidste du det?

Foredraget behandlede nogle af de svære juridiske og etiske spørgsmål som opstår, når vi rammes af alvorlig sygdom – og ved livets afslutning.

Pernille var en utrolig god formidler, og hun førte os kompetent gennem junglen af love og regler. Vi blev opfordret til at spørge løs -og der var ikke det, hun ikke kunne besvare. Trods de mange alvorlige emner blev stemningen munter, og hendes evne til at være seriøs og dog humørfyldt smittede af på os, så vi ind imellem bogstavelig talt “lå flade af grin. “

Så jo: Hun kom, så og sejrede, og vi gik derfra meget klogere og med smil på læben. En på alle måder givende dag.

P. S

Pernille Bøgh har arbejdet som advokat i mere end 25 år. Gennem de sidste 10 – 15 år med speciale i: Hvem passer på mig, hvis jeg ikke selv kan….Hvordan fordeles min formue mellem arvinger ….Hvordan passer jeg på mine kære og undgår at mine arvinger bliver uenige. 

Hun kan pt. kontaktes på: pbjuridisk@ outlook.dk eller mobil 31198684 ( bedst efter kl 16 )

TAK for en på alle måder god oplevelse.

På Bestyrelsens vegne

Marianne Harboe

Foto: Torben Dahl